dinsdag 1 december 2015

Wat voorspellen de sterren deze maand? Horoscoop december




22/11-21/12
BOOGSCHUTTER
Je zit vol ideeën en je wilt er met iedereen over filosoferen. Zo ontstaat een nieuw plan dat past bij je ambities. Maar met fantaseren en praten, krijg je niet gedaan wat je wilt doen; zorg dus dat je echt actie onderneemt. Met structuur en orde krijg je alles gedaan deze maand.

22/12-19/01
STEENBOK
Je plichtsgevoel is groot, maar verg niet te veel van jezelf deze maand. Bedenk steeds of de beslissingen die je maakt niet een te grote last zullen worden. Als je dingen vanuit verantwoordelijkheid doet in plaats van plezier, word je een mopperaar.

20/01-18-02
WATERMAN

Je hebt zin om eropuit te gaan en je zoekt uitdaging en avontuur. Het kan ook dat je de grenzen opzoekt bij mensen om je heen. Let vooral de tweede helft van de maand op wat je zegt en doet, want het kan tegen de haren van vrienden instrijken.

19/02 – 20/03
VISSEN

Ondanks je vermogen om dingen door een roze bril te zien, word je geconfronteerd met het gevoel dat je leeft voor anderen. Juist door een onprettige situatie zul je een nieuw inzicht opdoen. Daardoor bewandel je, zonder schuldgevoel, je eigen pad.

21/03-20/04
RAM

De eerste helft van de maand ben je scherp en kun je je goed uiten. Daarna heb je meer moeite om je geduld te bewaren. Irritaties die te snel worden geuit, kunnen leiden tot een strijd met mannen. Probeer met humor je punt te maken, zo behoud jij je charme.

21/04-21/05
STIER

Dit is een harmonieuze maand voor stieren. Je hebt veel energie en je creativiteit stroomt; die kun je gebruiken om iets bijzonders te koken of om je huis een metamorfose te geven. In de liefde heb je behoefte aan zekerheid. Zorg wel dat je niet te jaloers wordt.

22/05-20/06
TWEELINGEN
Deze maand ben je in balans. Je bent relaxed terwijl je met veel dingen tegelijk bezig bent. Multitasken is je talent, maar maak ook af en toe tijd voor jezelf en je lief, want daarbij kom je tot rust. Anderen kunnen voor jou niets verbergen, want je prikt zo door ze heen.

21/06-22/07
KREEFT
Deze maand ben je in balans waardoor je vooral geniet van het feesten met vrienden en familie. Dat ene meningsverschil zal jou niet van je stuk brengen. Je kunt soms wegdromen in wensen. Kijk goed om je heen, want wat je verlangt is dichterbij dan je denkt.

23/07-22/08
LEEUW

Jouw leiderschapskwaliteiten en organisatietalent maken van jou de persoon om deze maand een feest te organiseren. Je kunt anderen overtuigen van je ideeën, ook als het iets nieuws of excentrieks is. Doe de dingen vanuit passie, niet omdat je je wilt bewijzen.

23/08-22/09
MAAGD

De eerste helft van deze maand heb je minder energie dan normaal. Je doorzettingsvermogen is groot, maar kijk uit dat je in deze periode niet over je grenzen gaat. Als je ook tijd maakt voor je eigen bezigheden, merk je dat je verplichtingen minder energie kosten.

23/09-22/10
WEEGSCHAAL

Je komt charmant over en daardoor krijg je veel gedaan. Er is een man in je buurt die jouw aandacht trekt! Het is de kunst om jezelf niet in die ander te verliezen. Besluiten nemen is deze maand niet je sterkste kant, dus houd het ongecompliceerd.

23/10-21/11
SCHORPIOEN

Deze maand lijkt alles vanzelf te gaan. Je bekijkt de dingen heel positief en waarom ook niet? Een familie-issue wordt opgelost en in de liefde zoek je romantiek; je wilt verleid worden. Wellicht is het handig als je lief dit weet, dat kan teleurstelling voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten